Julkaistu

“Tavoitteeni on luoda tuotteita, jotka heijastavat sitä iloa, jota saan luomisesta.”

Esittele itsesi ja kerro miksi perustit yrityksesi Color your life by Elisabet Ädelroth?

Minä, Elisabet Ädelroth, olen kolmen lapsen äiti Lomman-kunnasta ja päätin jättää urani lääketeollisuuden parissa ja sen sijaan ryhtyä tekemään jotain, mistä olin aina haaveillut. Lapsuudesta saakka olen ollut luova ihminen ja piirtänyt, maalannut, ommellut ja kirjoittanut musiikia. Kun lapseni syntyivät, minulle jäi vähemmän aikaa keskittyä omiin harrastuksiini. Kolmannen lapsemme synnyttyä, keskellä ankaraa finanssikriisiä, päätin sanoutua irti vakituisesta työstäni ja perustaa oman taide- ja designyritykseni. Heittäydyin minulle uuteen maailmaan täynnä eri haasteita! Aloitin myymällä lastentauluja ja pikku hiljaa laajensin valikoimaa lastenvaatteilla, puukengillä ja ergonomisesti muotoilluilla työkengillä. Aluksi eri kaupat toimivat jälleenmyyjijäni mutta tänä päivänä minulla on oma nettikauppa osoitteessa www.adelroth.com. Tavoitteeni on luoda tuotteita, jotka heijastavat sitä iloa, jota saan luomisesta. Toiminnassani tärkeintä on ilon jakaminen ja hyvä asiakaspalvelu. Oman yrityksen myötä olen saanut huomattavasti joustavampia työaikoja mikä mahdollistaa, että voin olla paremmin läsnä lasteni kanssa.

Miten löysit Elobinan ja miksi teet yhteistyötä Elobinan kanssa?

Eräänä iltana, kun istuin lukemassa sosiaalisia medioita, törmäsin Elobinan konseptiin. Menin Elobinan kotivuille saadakseni lisätietoja yrityksestä ja huomasin, että yritys sijaitsee omassa kotikunnassani! Innostuin toden teolla konseptista ja totesin, että Elobinan toiminta vastaisi täydellisesti tarpeitani. Ajatella, että voin painattaa luomiani kuoseja kauniille kankaalle, kiehtovaa! Lisäksi digitaalinen painatus on ekologisesti parempi ratkaisu verrattuna perinteiseen painatukseen. Elobinan idea tuottaa kankaita pelkästään tilauksesta sopii täydellisesti minun tarpeisiini ja vähentää “hukkametrien” syntyä. Usein olen saanut uusia ideoita ja halunnut kokeilla miten idea toimii kankaalla ja Elobinan myötä voin helposti testata ideoitani. Kuosieni myynti Elobinan sivuilla tuntuu hauskalta motivoivalta; mahtavaa, että voin jakaa luovuuttani muillekin, jotka rakastavat ompelemista.

Vastaako Elobina odotuksiasi?

Kyllä, ehdottomasti! Muistan hyvin ensimmäisen kankaani, jonka tilasin Elobinalta. Olin niin tyytyväinen laatuun ja värien toistoon. Kangas näytti juuri siltä, mitä olin toivonutkin! Nyt ymmärsin, että oli lukuisia vaihtoehtoja jännittäviin projekteihin. Elobina on innovatiivinen ja kaikin puolin laadukas yhteistyökumppani, jolta saat tilattua myös valmiita tuotteita kymmenissä eri kangaslaaduissa.

 Tulevaisuudensuunitelmia

Niin kauan, kun nautin luomisesta yhtä paljon, kuin tänä päivänä, aion jatkaa tekstiilien suunnittelua. Tällä hetkellä uusien ideoitten saaminen tuntuu loputtomalta mutta haluan kuitenkin myös saada enemmän aikaa musiikin tekemiseen. Tärkeintä minulle on perheeni ja se, että saan työskennellä unelmatyössäni. Haaveiden toteuttaminen on merkityksellistä ja kasvattaa meitä ihmisinä.  Tulevaisuudessa tulen kehittämään uusia tuoteryhmiä samalla, kun ehdottomasti jatkan kuosien suunnitelun parissa. Haluan myös syventää yhteistyötäni Elobinan kanssa ja samalla kasvattaa asiakaskuntaani. Nauti elämästä juuri nyt koska kukaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Täältä löydät Elisabetin kuoseja