Yleisimmät kysymykset ja vastaukset

Täältä löydät vastaukset tavallisimpiin kysymyksiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi täältä, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

TILAUS

1 metri kangasta tai 1 tuote. Suosittelemme, että tilaat 1 metrin testipainatuksen ennen, kuin tilaat suurempia määriä.

Ei, koska tuotamme kankaan digitalisella painolla, emme lisää aloituskuluja.

Pigmenttipainatuksella tuotetut kankaat valmistuvat 2 viikossa ja reaktiivisella painatuksella tuotetulla kankaat valmistuvat 3-7 viikossa, riippuen kangastyypistä. Tuotteemme ommellaan käsin Malmössä ja ompelu kestää normaalisti 1 viikon.  

Valmiit kankaat/tuotteet toimitetaan asiakkaalle Suomessa normaalisti 1-4 päivän kuluessa.

Käytämme ulkoisia toimittajia, emmekä pysty vaikuttamaan heidän aikatauluihin.

Kyllä voit. Alv. osuudet ovat eriteltyinä tilausvahvistuksessa ja lähetteessä. Tarjoamme 30 päivän laskutusvaihtoehtoa ulkoisilla maksupalveluilla. Ilmoita Y-tunnuksesi tilauksesi yhteydessä.

Vähintään 200dpi:n JPEG-, PNG ja TIFF-kuvia.  

Kyllä. Suunnittelustudiomme auttaa suunnittelu- ja muutostöissä.

Maksu on 60€/tunti.

Kyllä, kunhan kuvanlaatu on vähintään 200dpi:tä.

  • Luottokortti
  • Klarna -laskutus

KANKAAT


Sivustolla olevat hinnat ovat tuotteiden ja kankaiden kokonaishintoja eli ne sisältävät kankaan, kuosin ja alvin. Toimituskulu lisätään hintaan.

Kyllä, eri kankaiden ilmoitetut leveydet ovat kokonaan käytettävissä.

Vailtse metrimäärä editorissamme. Voit myös muuttaa metrimäärän ostoskorissa. Kuvasi/kuosisi enimmäiskorkeus on 1 metri.  (painatukseni korkeus on siis enintään 1 metriä). Jos sinulla on tätä korkeampi kuosi, käytä 2:n tai 3:n metrin kangaspaneelia.  Mikäli sinulla on kysyttävää, voit myös aina ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse info@elobina.se tai puhelimen kautta +46 (0) 708 211 276, niin otamme sinuun yhteyttä.

Kyllä, periaatteessa voit lisätä rajattoman määrän kuosia metrin pituiselle kankaalle. Suosittelemme silti sinua käyttämään enimmillään 4-6 kpl:a kuvaa, jotta painatuksesta tulisi mahdollisimman selkeä.

Jokaisen kankaan kohdalla, kerrotaan mihin kyseinen kangas soveltuu. Editorimme myös ehdottaa mitkä kankaat sopivat valitsemaasi tuotteeseen.  Kysy tästä mielellään meiltä, niin autamme! Ennen, kuin tilaat pidemmän määrän, kangasta tai tuotteita, suosittelemme tilaamaan testimetrin/testituotteen, jotta näet lopputuloksen.


Hinnat vaihtelevat valitun kankaan mukaan.  Sivuilla näkyvät hinnat sisältävät kankaan, painatuksen ja alv:n.

Toimituskulu asiakkaalle, lisätään lopulliseen hintaan.
Yli 10 metrin tilauksissa saat alennusta. Ota meihin yhteyttä niin keskustelemme tästä lisää!

Kuosinkorkeus tarkoittaa yksinkertaisesti kuosisi korkeutta.  Tämä kuosi toistetaan jatkuvasti, riippuen kuosisi korkeudesta ja, siitä montako metriä aiot tilata. Korkein mahdollinen kuosikorkeutesi on 1 metririä.

Voimme painattaa yli 200 eri kangaslaatua. Täältä näet kaikki kankaat.

TOIMITUS

Toimitus Suomeen maksaa 7,5 €.

Koska tuotteemme ovat yksittäin tehtyjä painatuksia, emme pysty ottamaan vastaan palautuksia.

Mutta mikäli huomaat tuotteessa jokin viallisuuden, pyydämme sinua olemaan yhteydessä meihin 10 päivän sisällä, siitä, kun olet vastaanottanut tuotteesi. Jos tuotteessa on selkeä valmistusvirhe, korvaamme luonnollisesti tuotteen uudella. Lähtökohtamme on totta kai soveltaa tarkkaa laatutarkastusta, jotta olisit mahdollisimman tyytyväinen tuotteeseesi!  

Yleensä et, koska tuote lähetetään aika nopeasti tuotantoon. Kuitenkin, jos heti tilauksen jälkeen huomaat tilausvirheen, niin kannattaa olla yhteydessä meihin mahdollisimman nopeasti.

Mikäli tuotteesi on vahingoittunut toimituksessa, pyydämme sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä yritykseen, joka on toimittanut tuotteesi sinulle. Muista ottaa valokuvia vahingoittuneesta tuotteesta.

Tuotantomenetelmät

Digitaalinen painatus ei vaadi erillisten mallien/sabluunoiden tekoa. Digitaalisten tiedostojen käyttö mahdollistaa juuri halutun määrän kuosien painattamisen. Veden, sähkön ja kemikaalien kulutus on noin 70-90% alhaisempi, verrattuna analogiseen painatukseen. Suurin hyöty on kuitenkin se, että digitaalisella painatuksella voi tuottaa juuri kysytty määrä kangasta, eli ei synny hävikkiä. Digitaalinen painatus on moderni, ympäristöystävällinen ja älykäs tapa tuottaa kankaita.

Pigmenttipainatuksessa väri/kuosi painetaan kuitujen päälle. Reaktiivisessa painatuksessa värit painetaan kankaan kuituihin, eli värit “menevät syvemmälle”.  Synteettisten materiaalien, esim. polyesterin, painatus tehdään samalla tavalla ja tällöin menetelmää kutsutaan dispersiopainatukseksi.

Kyllä, vaadimme, että yhteistyökumppanimme takaa hyvät työolosuhteet työntekijöilleen. Kankaamme tuotetaan Pohjois-Euroopassa nykyaikaissa oloissa.

Vastaa