Kaksikerroksiset kasvomaskit ekologisesta puuvillakankaasta

Luo henkilökohtainen kaksikerroksinen kasvomaski ekologisesta puuvillasta. Painata maskiin yrityslogosi, kuva lemmikistäsi, maisemakuva, suosikkielokuvasi nimi tai jotain ihan muuta. Omalla kuosilla tehdyissä maskeissa on alareunassa pieni aukko, josta voi lisätä kertakäyttöisen filtterin, jolloinka maskissa on käytännössä kolme eri kerrosta. Maski kestää pesua 60 asteessa. Muista pestä maski jokaisen käyttökerran jälkeen. Jotta kangas ei haurastuisi liian nopeasti suosittelemme ettei maskia kuivateta linkouksella taikka kuivausrummussa. Toimitusaika maskille on noin 3 viikkoa.

Nopeamman toimituksen saat kun tilaat kasvomaskin Elobinan valmiilla kuoseilla. Kuosit valitaan satunnaisesti tai voivat olla yksivärisestä ekologisesta kankaasta. Valmiilla kuosilla olevan maskin muoto eroaa hieman omalla kuosilla valmistetuista. Täysin puuvillainen maski kestää toistuvaa pesua. Kuminauha on se joka alkaa ensimmäisenä haurastua pesusta. Mikäli kangas alkaa tuntua kuluneelta, on aika heittää maski. Kasvomaski pestään 60 asteessa. Älä linkoa äläkä kuivata kuivausrummussa ettei kangas kulu.

HUOM!Tämä ei ole lääketieteellinen suoja. Täältä voit lukea työterveyslaitoksen julkaisemaa tietoa kasvomaskeista.

Kysy tarjousta, jos haluat tehdä isomman tilauksen!

KAMPANJAHINNAT! Maskit omalla kuosilla 9 euroa kappale, Maskit Elobinan omilla kuoseilla aikuiset 5.90/kpl ja lapset 4.90/kpl. 5 maskin pakkaus 21 euroa.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT HINNAT KUN TILAAT VÄHINTÄÄN 25 KASVOMASKIA

Suunnittele kasvomaskeja omalla kuosillasi. Kangas on öko-tex puuvillaa ja painovärit ovat GOTS-sertifioituja. Toimitusaika noin 3 viikkoa.

Alla olevissa maskeissa on Elobinan omat kuosit ja näillä on nopea toimitus (noin 5 arkipävää). Kuosit valitaan satunnaisesti tai voivat olla yksivärisestä ekologisesta kankaasta.