Kaksikerroksiset kasvomaskit ekologisesta puuvillakankaasta

Luo henkilökohtainen kaksikerroksinen kasvomaski ekologisesta puuvillasta. Painata maskiin yrityslogosi, kuva lemmikistäsi, maisemakuva, suosikkielokuvasi nimi tai jotain ihan muuta. Omalla kuosilla tehdyissä maskeissa on alareunassa pieni aukko, josta voi lisätä kertakäyttöisen filtterin, jolloinka maskissa on käytännössä kolme eri kerrosta. Toimitusaika maskille on noin 3 viikkoa.

Nopeamman toimituksen saat kun tilaat kasvomaskin Elobinan valmiilla kuoseilla. Kuosit valitaan satunnaisesti tai voivat olla yksivärisestä ekologisesta kankaasta. Valmiilla kuosilla olevan maskin muoto eroaa hieman omalla kuosilla valmistetuista.

Täysin puuvillainen maski kestää toistuvaa pesua. Kuminauha on se joka alkaa ensimmäisenä haurastua pesusta. Mikäli kangas alkaa tuntua kuluneelta, on aika heittää maski. Pese kätesi huolellisesti ennen kasvomaskin pukemista. On tärkeää pestä maski jokaisen käyttökerran jälkeen ja vaihtaa se heti, kun se kostuu. Älä koskaan kosketa itse maskia ennen käyttöä, käytön aikana tai sen jälkeen, vaan pelkästään kuminauhoja. Laita käytetty kasvomaski muovipussiin, kunnes voit pestä sen. Maskin voi pestä 60 asteessa tai keittää vähintään viisi minuuttia vedessä johon on lisätty hieman pesuainetta. Huuhtele maski hyvin ennen kun laitat sen kuivumaan. Maskia ei pidä lingota voimakkaasti tai käyttää kuivausrummussa, koska se ohentaa kangasta.

HUOM!Tämä ei ole lääketieteellinen suoja. Täältä voit lukea työterveyslaitoksen julkaisemaa tietoa kasvomaskeista.

Kysy tarjousta, jos haluat tehdä isomman tilauksen!

KAMPANJAHINNAT! Maskit omalla kuosilla 7 euroa kappale, Maskit Elobinan omilla kuoseilla aikuiset 5.90/kpl ja lapset 4.90/kpl. 3 maskin pakkaus 11 euroa.

TÄÄLTÄ LÖYDÄT HINNAT KUN TILAAT VÄHINTÄÄN 25 KASVOMASKIA

Suunnittele kasvomaskeja omalla kuosillasi. Kangas on öko-tex puuvillaa ja painovärit ovat GOTS-sertifioituja. Toimitusaika noin 3 viikkoa.

Alla olevissa maskeissa on Elobinan omat kuosit ja näillä on nopea toimitus (noin 5 arkipävää). Kuosit valitaan satunnaisesti tai voivat olla yksivärisestä ekologisesta kankaasta.