Toimitusehdot

Jotta saat parempaa palvelua Elobinassa, luo itsellesi tili. Täältä löydät tilauksesi ja voit myös seurata tilauksiasi. Henkilötietoja käsitellään erittäin salaisina. Henkilökohtaiset tietosi ovat suojattu eikä niitä ilman lupaasi luovuteta muille yrityksille.
Sinun on annettava todellinen henkilöllisyytesi eikä sinulla ei ole oikeutta käyttää verkkopalvelua nimettömänä  tai väärän henkilöllisyyden turvin. Jokainen käyttäjä on oikeutettu myös kerta rekisteröitymiseen, eli tiedot häviävät tilauksen jälkeen. Tällöin sinulle ei tallennu mitään omalle tilille.

“Oma tili”kohdasta löydät tietosi ja tilauksesi. Täältä voit myös toistaa tilauksen tarvittaessa.  Osoitteenmuutos tehdään aina ennen uuden tilauksen tekoa, jotta tilaus varmasti päätyy oikeaan osoitteeseen.

Kaikki tuotteemme tehdään tilauksesta ja tuotanto alkaa aina valkoisesta kankaasta.

Tuotantoaika pigmenttipainetuile kankaille on 2-3 viikkoa –
Reaktiivisille kankaille 3-6 viikkoa. Tuotteiden ompelu 1 viikko.
Kuljetus 2-4 päivää.

Ei noudetut toimitukset ovat asiakkaan vastuulla.

Toimitus Suomeen maksaa 6,0 €.

Koska tuotteemme ovat yksittäin tehtyjä painatuksia, emme pysty ottamaan vastaan palautuksia.

Mutta mikäli huomaat tuotteessa jokin viallisuuden, pyydämme sinua olemaan yhteydessä meihin 10 päivän sisällä, siitä, kun olet vastaanottanut tuotteesi. Jos tuotteessa on selkeä valmistusvirhe, korvaamme luonnollisesti tuotteen uudella. Lähtökohtamme on totta kai soveltaa tarkkaa laatutarkastusta, jotta olisit mahdollisimman tyytyväinen tuotteeseesi!

Yleensä et, koska tuote lähetetään aika nopeasti tuotantoon. Kuitenkin, jos heti tilauksen jälkeen huomaat tilausvirheen, niin kannattaa olla yhteydessä meihin mahdollisimman nopeasti.

Mikäli tuotteesi on vahingoittunut toimituksessa, pyydämme sinua olemaan ensisijaisesti yhteydessä yritykseen, joka on toimittanut tuotteesi sinulle. Muista ottaa valokuvia vahingoittuneesta tuotteesta.

 

 

 

[/accordion]

3 thoughts on “Toimitusehdot

 1. Miten teiltä saa lupaamanne 10 prosentin alennuksen?

  T. emultasuo@gmail.com

  1. Hei!
   Sinun olisi pitänyt saada alennuskoodi kun liityit uutiskirjeen tilaajaksi. Mikäli et ole saanut koodia, lähetän mielelläni sinulle uuden koodin.
   Ystävällisin terveisin,
   Tumppi Gustafsson, Elobina

  2. Hei taas!
   Koodilla Elobina10 saat 10 prosentin alennuksen. Koodi on voimassa 6.syyskuuta saakka.
   Mukavaa päivänjatkoa,
   Tumppi

Kommentointi on suljettu.